dygtig_freelance_grafiker_i_koebenhavn

 

Dygtig freelance grafiker

Lad mig hjæpe som din freelance grafiker med speciale i rentegning

Jeg garanterer dig et skarp grafisk øje og en bund seriøst og professionel indstilling. Jeg hedder Thomas Missfeld og har stor erfaring med at hjælpe som freelance grafiker (primært) i København. Mangler du en teamplayer på dagen, eller en rentegner på et større projekt, så kontakt mig endelig.

Har du brug for en freelance grafiker allerede i morgen, så kontakt mig nu. Kan jeg ikke hjælpe, så kender jeg helt sikkert en anden som står på spring som grafiker eller rentegner.

Andre dygtige freelance grafikere

Jeg vil aldrig være bleg gambling merchant account for at anbefale andre dygtige freelance grafikere i branchen. Jeg siger hellere nej til en opgave, og anbefaler andre, end ikke at kunne leve op til det som du forventer.

Når jeg er ude som freelancer, så er det primært som grafiker/rentegner og billedbehandler. Giv kontakt mig på 2092 7272, eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så garanterer jeg dig en nøjagtig og hurtig freelance grafiker så du når din deadline.