jeg startede som freelance grafiker

Begyndte som freelance grafiker i 2007

Jeg startede GRAFOHOLIX op i 2007. Efter mange år på trykkeri, og 5 år på reklamebureauet Kunde & Co, kunne jeg ikke holde nysgerrigheden tilbage. Jeg måtte ud for at opleve stemningen på andre Københavnske reklamebureauer.

Siden (hvis man ser bort fra 2 år, hvor jeg var tilbage for at lave billedbehandling på bureauet) har jeg fungeret som freelance grafiker og billedbehandler i København.

Hjælper reklamebureauer og marketingafdelinger

GRAFOHOLIX er i dag mit alias, når jeg er ude at hjælpe reklamebureauer og marketingafdelinger som freelance grafiker. Netværket og erfaringen omkring min grafiske virksomhed er i dag så stort, at et komplet kreativtteam hurtigt mønstres. Vi er et netværk af kreative individer, som alle bidrager med en massiv erfaring fra den grafiske branche.

Vi har sammen en bred berøringsflade i den grafiske branchen, og kan derfor hjælpe, uanset omfanget af dine behov. Alle henvendelser behandles med lige stor entusiasme. Har du brug for hjælp, så vil jeg se frem til at sætte netop det team, og finde den løsning, som er optimal for dig.

Fleksibel freelance grafiker i dit område

Som freelance grafiker har jeg i dag base i midten af København, men servicerer også kunder i resten af Danmark. Har du brug for grafisk assistance, så må beliggenheden i København ikke ses som nogen hindring for et fremtidigt samarbejde. Jeg er meget fleksibel, og krydser ofte Danmark for at pleje mine kunder.

Jeg er bestemt konkurrence dygtige på prisen, når jeg sammenligner med andre freelance grafikere, men jeg sætter en endnu større ære i at kunne tilbyde dig en fejlfri og professionel service.